Heerenveen

Centraal in het Noorden

085 30 38 951

Onze Servicedesk

09.00 tot 17.00

Noodnummer beschikbaar

Bellen via internet

VoIP toestel

Sinds jaar en dag leveren wij betrouwbare telefonie aan kleine en middelgrote bedrijven

Met een zakelijk vast nummer of een nummerblok in combinatie met een telefooncentrale ‘in the cloud’ ben jij optimaal bereikbaar voor jouw klanten en relaties. Je krijgt een online oplossing waarbij je zelf de volledige regie hebt. En kom je er niet uit? Onze kundige servicedesk helpt je verder. 

Optimaal bereikbaar

Omdat we volledige controle hebben over hoe gesprekken worden afgehandeld, op elk moment, ben je optimaal bereikbaar.

Flexibel en betrouwbaar

De telefonie-oplossing schaalt flexibel mee met ontwikkelingen in jouw bedrijf. Het platform is van hoge kwaliteit en wordt continue gemonitord.

Vriendelijk voor je portemonnee

Onze oplossingen zijn voordelig geprijsd zonder lange contracten. Omdat ze altijd meeschalen weet je precies waar je aan toe bent en betaal je nooit teveel.

Uitstekend advies maakt blij

Met onze kennis en ervaring krijg je standaard het beste advies voor jouw bedrijfssituatie. We helpen je mee inrichten en onze Servicedesk is er voor vragen.

Met welk nummer wil je bellen?

Als je al een vast nummer hebt, kunnen we die eenvoudig overnemen. In tussentijd zorgen we dat je gewoon bereikbaar bent en blijft. 

Nieuwe telefoonnummers hebben we gewoon op voorraad. Of het nu regionale nummers zijn of landelijke, we regelen het voor je. Ook een nummerblok waarmee je bijvoorbeeld collega’s of afdelingen specifiek bereikbaar maakt zijn natuurlijk mogelijk.

Waarop wil jij bereikbaar zijn?

De apparatuur die aangesloten kan worden op de online telefooncentrale is heel divers. Zo zijn er vaste toestellen die heel praktisch zijn op een vaste (thuis)werkplek. 

Heb je een wat meer dynamische omgeving, dan is een draadloos toestel ook handig in gebruik. Beide kan natuurlijk ook. Voor thuiswerken kun je ook kiezen voor een headset. Onderweg kun je de 4G app gebruik op je mobiel.

Adviesgesprek inplannen?

Laat jouw naam en nummer achter en we bellen je voor een afspraak; fysiek of online!

Scroll naar boven